Le Mieux Vector Balance Stigbøjle Sort

Lagerstatus: På lager

1.899,00 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Le Mieux Vector sikkerhedsbøjle er en innovativ ultralet sikkerhedsbøjle, der sikre komfort. 

Stigbøjlerne er fremstillet i aluminium, der gør, at hver stigbøjle kun vejer 372 gram. Dermed er de blandt de letteste stigbøjler på markedet samtidig med at de ikke går på kompromis med stabiliteten. 

Stigbøjlen har et totrins frigørelsessystem, der modvirker, at stigbøjlen går op ved almindeligt brug. Stigbøjlen låses, når der er ekstra vægt i stigbøjlen og vægten er ligeligt fordelt over hele stigbøjlen. Modsat åbnes den, såfremt rytteren falder af og skal fri af stigbøjlen. 

Fodpladen er ergonomisk og vinklet med 5°. Derudover har fodpladen et godt greb med indstøbte stifter i hærdet stål, der sikrer at du har et godt greb i stigbøjlen og fastholder den rette position. 

Stigbøjlen er vinklet med en 45º udadretning, hvilket gør det nemt for rytteren af finde den optimale placering for foden og genvinde en tabt stigbøjle. 

Stødabsorberende egenskaber
Fodpladen er fremstillet med en stødabsorberende pude. Puden er ekstrem stødabsorberende og har en kompressionseffekt på optil 70%. Dermed reduceres rytterens belastning (optil 70%) af knæ og ankler og muskler og sener påvirkes mindre. 

One size.

Fås i farverne sort og aluminium.

Godkendt til konkurrencer under FEI.