Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin

Carr & Day & Martin er en af verdens ældste producenter på markedet af pleje produkter til heste. Dermed ligger deres ekspertise og professionalitet helt i top. Deres mål er at blive world wide leader af plejeprodukter til hest.

Carr & Day & Martin laver gode kvalitets produkter, og søger hele tiden efter nye måder og metoder, hvor de kan forbedre deres kvalitet og derved deres produkter. Deres produkter er flittigt brugt i store dele af verdenen. De har nemlig lavet gode hverdagsprodukter, så alle kan få gavn af Carr & Day & Martin. Samtidig har de lavet nogle produkter som er ekstra gode når hesten eller udstyr skal shines ekstra op. De har lavet et stort udvalg af produkter til forskellige formål. Man kan næsten ikke undgå at have noget fra dem. 

Carr & Day & Martin er Englands ældste producent af plejemidler til heste. Firmaet blev startet i 1765 og har siden udviklet og udvidet deres sortiment betydeligt. Målet er super høj kvalitet, fortsat investering i udvikling og forbedring samt god service. Det er værdier, vi gerne vil støtte op om her hos Rytterstuen, hvorfor mærket indgår som en fast del af vores udvalg af plejeprodukter her på webshoppen. 

Alle Carr & Day & Martin-produkter bliver produceret på egen fabrik, hvilket er med til at sikre en ensartet, høj kvalitet gennem hele processen. Produkterne bliver produceret under samme strenge krav, som der stilles til farmaceutiske producenter. Mærkets produktlinjer omfatter fire forskellige plejekategorier: Læder, pels, hove og sundhedspleje. Du har dermed mulighed for at købe alle typer pleje til din hest fra dette velrenommerede mærke.

 

 
 

27 vare(r)

pr. side

27 vare(r)

pr. side