Hit Air

Hit Air

Hit Air er et anerkendt mærke, som er udviklet i Japan af virksomheden Mugen Denko. Gennem mange år har de specialiseret sig i at producere airbags til motorcyklister, motorsporten og ridesporten. Hit Air bruges i dag allerede af blandt andet military rytterne Peter Flarup og Louise Plaun. 

Produktet er populært, da det effektivt beskytter din nakke, bryst, ribben, sider og hofter ved fald. Vesten virker på den måde, at du via en strop og en lille wire forbinder den med din sadel. Denne strop klikkes nemt af og på. Ved et fald fra hesten bliver wiren strammet og udløser en CO2-patron, som sidder i en lukket lomme foran. På et halvt sekund er vesten pustet op, inden du rammer jorden. Efter udløsning vil luften langsomt sive ud. Når alt luft er ude, kan du sætte en ny CO2-patron i, og vesten er som god som ny. Klar til brug igen.

Alle må ride med Hit Air. Men hvis du rider en disciplin eller klasse, hvor der ifølge reglementet er krav om, at du skal bære en godkendt sikkerhedsvest, så skal du også ride med en godkendt sikkerhedsvest. Hit Air og andre airbags er altså et supplement til den godkendte vest. Fuldkommen ligesom du i en bil har både en sikkerhedssele og en airbag.

.

13 vare(r)

pr. side

13 vare(r)

pr. side