Kask

Kask

Med ridehjelmene fra KASK får du både top sikkerhed, god pasform, funktionalitet og et flot design. KASK hjelmene bliver produceret i Italien, og er udviklet efter de behov som verdens bedste atleter har. Deres ridehjelme er enormt behagelige at have på, særlig med deres vægt fra kun 565 gram.

  • Sikkerhed er altid vigtigt! Dette gælder både med certifikat VG1 godkendelser, men også at selve materialet hjelmen er lavet af. Vælger du en hjelm fra KASK får du en hjelm hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden.
  • Pasform er vigtigt for sikkerheden i en hjelm. KASK hjelmen er udstyret med et system, hvor indmaden i hjelmen kan skiftes og tilpasses dit hoved. Hjelmene sidder derfor godt på hovedet og giver dig en tryg fornemmelse. Har du et ovalt hoved findes der små pads, som vil gøre hjelmen en anelse smallere.
  • Design. KASK gør det muligt at designe din drømmehjelm. Lige meget om du ønsker den simple hjelm eller hjelmen der skiller sig ud. Hos KASK kan du via et grafisk program designe din helt egen KASK ridehjelm og derefter bestille den i butikken.
  • Funktionalitet er vigtigt fordi vi skal have ridehjelmen på under ridningen. Hjelmene fra Kask er derfor udstyret med udluftning, således at hjelmen er behagelig at have på selvom du bliver varm under ridningen. Læderremmene under kæben kan reguleres og lineren kan tages ud og vaskes. 

Design din egen KASK hjelm her: https://www.kask.com/en/equestrian/configurator.htm

24 vare(r)

pr. side

24 vare(r)

pr. side