PARAJUMPERS

PARAJUMPERS

Her hos Rytterstuen har du mulighed for at købe jakker mm. fra et af verdens førende brands inden for overtøj, nemlig fra Parajumpers. Der er tale om et eksklusivt italiensk brand, der er kendt for at lave nogle af de mest modstandsdygtige og smarte sommerjakker, overgangsjakkerwindbreakers og vinterjakker, der er designet til at kunne modstå ekstrem kulde, regn og udfordrende vejrforhold. Vinterjakkerne fra Parajumpers er derfor et oplagt valg til dig, som gerne vil have en smart og praktisk jakke til sommerperioden eller en jakke til de kolde vintermåneder. Jakkerne findes i flere smarte modeller. Vælg mellem både korte jakker og lange frakker med og uden påsyede hætter med ægte pelskant. Alle materialer, herunder dunforing, kommer fra certifikerede farme og jakkerne er derfor produceret under stor hensynstagen og kontrol i henhold til dyrevelfærd. 

1 til 90 af 320

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 90 af 320

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Parajumpers fokus på bæredygtighed 

Parajumpers støtter social ansvarlighed og bæredygtighed i tøjbranchen, og især dyrenes velfærd er vigtig. Andedunen der bruges i dunjakkerne er overskud fra fødevareindustrien. Også den langtidsholdbare kvalitet er med til at mindske dit aftryk på miljøet – når du køber jakker i god kvalitet, kan de holde mange år, og du er med til at mindske vores samlede forbrug.

Personlig service hos Rytterstuen

Med vores store sortiment af kvalitetstøj kan du helt sikkert finde noget, der matcher dine behov. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores medarbejdere på tlf. +45 30947730 eller via vores mail info@rytterstuen.com. Vi bestræber os på at give den samme gode, personlige service til vores kunder online som i vores fysiske butik. Husk at du får både fri fragt ved køb over 500 kr. samt hurtig levering når du handler online.