Fiber Mash

Lækker mash med lavt energi-/kalorieindhold. Perfekt til nøjsomme eller overvægtige heste.

Lagerstatus: På lager

372,50 DKK

* Påkrævede felter

Beskrivelse
Detaljer

Ultra lækker mash der dækker de mindste detaljer. 

Mashen er med til at styrke hestens tarmflora, fordøjelse og immunsystem. 

Desuden er der et lavt indhold af sukker og stivelse, som medvirker til et stabiliserede blodsukker og dermed reducerer stress.

Mashen er særligt udviklet til overvægtige eller nøjsomme heste, som har brug for særlig støtte til en omstilling af mikrofloaren i tramen, da de har sværrere ved at omsætte sukker og stivelse. Fiber Mashen medvirker til en øgede arbejdsevne og udholdenhed.

Mashen kan også gives til heste i forbindelse med at har brug for ekstra spisetid, med lavt kalorieindhold for at imødegå eksempelvis mavesår. 

Indholder bl.a:

  • 45,9% fermenterbare fibre
  • Forbedrer fordøjelsen
  • 12% protein
  • 5,5% sukker, 3,0% stivelse

Mashen medvirker til en sund krop hos din hest. Dette opnåes ved at give hesten den korrekte fiberbalance. Derfor har machen 45,9% fermenterbare fibre, som regulerer tarmens mikroflora. De kilder der indeholder dette er hhv.  sojaskaller, tørrede roesnitter og citruskvas.

Sojaskallernes muskelopbyggende proteiner hjælper til at optimere forbrændingen når fedtdepoter forbruges og muskler bygges op.

I denne blanding er hørfrø erstattet med hvedeklid, da der er færre kalorier i. Hvedklid indholder vigtige sekundærstoffer og har positiv indflydelse på insulinfølsomhed og metabolske sygdomme.

Mashen er også ideel at bruge i perioder hvor hesten tarmflora ikke er i optimal balance. Våd affæring kan betyde at hesten ikke indtagr nok fibre. Jo flere fibre, jo mere optimeres tarmens bakterie- og mikroorganismefamiliers livsbetingelser. Jo bedre livsbetingelser, jo sundere og gladere bliver din hest.

+Fiber Mash anvendes sammen med stråfoder/hø, wrap, græs samt et vitamin og
mineraltilskud. Heraf anbefales følgende: 

  • Regulator Complete Ever Day Happy 
  • Regulator Complete Peak Performence

Dosering 50-500g pr. 100 kg hest. +Fiber Mash kan opblødes i vand i forholdet 1:5. Anbefalet doseringsskema kan findes under billeder.

Regulator Complete har udviklet 2 Fiber Mash, hvor fælles for dem begge er følgende: 

Begge fiber mash er udviklet med fokus på at forbedre og opretholde en optimal tarmflora hos hesten. De er dermed nøglekomponenter i forhold til hestens kompetente immunforsvar. Inflammation er en af immunforsvarets aktiviteter, som er nødvendig for biologisk oprydning og restitution. Fibrene bidrager til kontrol af inflammationsprocesserne i kroppen, så de er effektive, men også kan falde til ro efter eksempelvis hård træning, skader eller infek- tioner.Overreaktion forårsager symptomer, skavanker og lidelser som EMS, forfangen- hed og vævsskader. 

Forskning i brugen af forskellige foderkilder har dokumenteret, at de kortkædede fedt- syrer, som tarmens mikroflora nedbryder fibrene til, giver god stabil energi både til tarmen selv, til musklerne og alle organer.  Hestens hjerne og indlæringsevne påvirkes positivt fordi blodsukkeret ikke rutsjer op og ned. Et stabilt blodsukker og insulinspejl samt en god tarmflora, giver en bedre omsætning af energi, når de øvrige elementer, magnesi- um, fosfor, svovl, kobber, zink, selen, jern og molybdæn, også er i balance. Fibre virker som en buffer på mavesyren, det er en god ide at give lidt fibre før træning. De er også temperaturregulerende i både varmt og koldt vejr.

Mash er derfor god at bruge sammen med en sæk tilskudsfoder fra Regulator Complete. Derved opnår man mere end optimal fodring af sin hest.

Vi anbefaler også at give 1-2 spiseske salt pr. dag - da hesten ingen  saltdepoter har, men stadig har brug for salt for at opretholde den rigtig balance.