Returvarer

Returnering

Ved returnering har du ansvaret for pakkens ankomst til os. Vi anbefaler derfor at du sender pakken som pakkepost, og gemmer Tracking nummeret. Returneringsomkostningerne er pålagt dig som kunde. Ved varer som skal byttes, tillægges porto for den nye vare. 

Køb din returlabel her

Klik på linket her og følg vejledningen for at sende din vare retur. Køb label her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Varen skal sendes retur for købers regning indenfor 14 dage fra den dato du har meddelt Rytterstuen, at du har benyttet din fortrydelsesret. Varen skal sendes vel emballeret, være i ren og fin stand og i original emballage. Har varen været prøvet på en sådan måde, at der er kommet synlige ridser, pletter eller mærker, eller er varen ikke i sin originale emballage hæfter forbrugeren for en eventuel værdiforringelse som Rytterstuen fastsætter værdien af.

Ombytning til en anden størrelse eller model

Ved ombytning udfyldes den vedlagte bytteseddel, hvor du skriver hvilken vare/størrelse du vil bytte til, og den vare du ønsker ombyttes sendes retur til Rytterstuen. Hvis din ønskede vare ikke er på lager vil du blive kontaktet.

Kontakt os på tlf: 30947730/28777441 eller på info@rytterstuen.com hvis du har spørgsmål.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage (Dankort/VISA) eller senest 30 dage (Mastercard) fra den dato, hvor vi har modtaget dine returvarer. Julegaver byttes dog indtil 15/1. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Rytterstuen
Ordrupvej 100A
2920 Charlottenlund

Ligeledes bedes du udfylde den medsendte bytte/retur-seddel, så vi kan refundere beløbet. Hvis bytte/retursedlen er bortkommet kan den downloades her. Vær opmærksom på, at hvis du har betalt porto på ordren, bliver beløbet for portoen ikke refunderet. Når vi har modtaget og undersøgt din returpakke, sender vi dig en sms med bekræftelse på modtagelsen, samt at pengene bliver tilbagebetalt til din konto. 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.