Overdele

Overdele

Her på siden finder du vores komplette udvalg af overdele, som inkluderer både ridejakker, ridetøjer, sweatshirts og meget andet. Jakkerne fås desuden i flere varianter, så du kan vælge imellem sommer-, vinter- og overgangsjakker. Vi har med andre ord jakker og overdele til enhver årstid. De forskellige jakker er grundet deres høje kvalitet og smarte design desuden perfekte som ridejakker til den stilbevidste rytter.

Sortimentet inkluderer også T-shirts, cardigans og lækre striktrøjer. Du kan derfor finde alt, hvad du har brug for af overdele. De stilsikre looks og behagelige materialer gør, at du både kan bruge de forskellige overdele til ridning og hverdagsbrug. Vi har gjort det overskueligt for dig ved at inddele overdelene i kategorier, så tag et kig og find din nye ridejakke eller ridetrøje.

Stort udvalg af ridejakker og ridetrøjer til damer 

En ridejakke er nok en af de mest uundværlige beklædningsgenstande for enhver rytter. Derfor har vi samlet et væld af forskellige jakker, som fungerer perfekt som ridejakker, men også som en praktisk hverdagsjakke. Vi forhandler f.eks. elegante soft shell-jakker, som med deres helt kropsnære udformning giver en rigtig flot figur. Flere af jakkerne er vind- og vandtætte, og mange varianter har også en foret inderside. Det lækre og elastiske materiale gør desuden jakken til en rigtig komfortabel ridejakke, da du får maksimal bevægelsesfrihed under ridningen.

I sortimentet finder du også skønne fleecetrøjer, som er et godt alternativ til ridejakker. Disse bløde og tætsiddende fleecetrøjer er meget velegnede som træningstrøjer, da de både er åndbare, hurtigtørrende og UV-beskyttende. Mangler du overdele til sommermånederne, har vi selvfølgelig også T-shirts, bluser samt elegante skjorter og poloer, som er oplagte til brug under ridestævner og fås til både mænd og kvinder. Du kan derfor finde alt, hvad du har brug for til din ryttergarderobe hos os, og med de eksklusive og moderigtige designs behøver du ikke gå på kompromis med looket under din ridning.

Rytterstuen – Ridejakker og ridetøj til den kvalitetsbevidste rytter 

Hos Rytterstuen kan du blive klædt på fra top til tå med lækkert, stilrent og ikke mindst kvalitetsrigt ridetøj. Hvad enten det gælder ridejakker, stævnetøj eller måske ridehjelme og ridestøvler, så finder du i vores udvalg udelukkende produkter af højeste kvalitet, der er udformet i moderigtige designs og som holder sig pænt i mange år frem. Vores udvalg inkluderer flere anerkendte mærker såsom Cavalleria Toscana, Kingsland og Parajumpers. Rytterstuen er dermed din garanti for eksklusive og stilrene produkter.

Har du spørgsmål til vores sortiment af ridetrøjer og overdele eller noget af vores øvrige sortiment, er du velkommen til at kontakte os ved at skrive en mail til info@rytterstuen.com eller ved at ringe på tlf. +45 28 77 74 41. Er du i nærheden af Charlottenlund, er du også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik på Ordrupvej 100A, hvor vores kompetente medarbejdere med glæde vil rådgive dig. Husk dog at du både får hurtig levering samt gratis fragt ved køb over 500 kr., når du handler online.