Ridehjelme

Ridehjelme

En ridehjelm er en vigtig del af dit rideudstyr, da de er designet til at beskytte dit hoved ved styrt eller slag fra hesten. Med den rette ridehjelm kan du dermed føle dig tryg. Deltager du i stævner, er der desuden et krav om, at alle ryttere bærer godkendte hjelme. Der er altså ingen undskyldning for at droppe hjelmen.

Hos Rytterstuen fører vi naturligvis et stort udvalg af kvalitetsrige og sikkerhedsgodkendte ridehjelme, så kan du få optimal beskyttelse på dine rideture. Vores sortiment inkluderer et væld af forskellige designs og farver, der både ser smarte ud og føles behagelige på hovedet. Tag et kig på vores fine modeller herunder og find din favorit.

1 til 90 af 131

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 90 af 131

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb moderigtige ridehjelme i brun, sort eller blå

Selvom ridehjelme er en nødvendig del af dit sikkerhedsudstyr som rytter, betyder det ikke, at du behøver at gå på kompromis med looket. Hos Rytterstuen forhandler vi ridehjelme, der er konstrueret i lækre materialer og moderigtige designs, så din ridehjelm sagtens kan inkorporereres som en smart del af dit ridetøj.

Blandt vores forskellige ridehjelme finder du flere farver såsom brun, sort eller blå. Hjelmene fås desuden med flere forskellige tekstiloverflader, heriblandt ægte læder. Du kan også vælge mellem matte eller skinnende overflader, som giver en stilfuld og iøjnefaldende effekt. Når du køber din ridehjelm hos Rytterstuen, får du dermed ikke bare et sikkerhedsprodukt i høj kvalitet, men også en stilfuld designgenstand, der understøtter dit outfit.

Udover de elegante og moderigtige designs får du med vores udvalg af ridehjelme også uovertruffen komfort. De forskellige modeller er både lette og luftige at have på, så du får en åndbar hjelm. De fleste ridehjelme har desuden en udtagelig inderpad, der kan vaskes ved 30 grader, så du kan holde din hjelm ren og hygiejnisk. Nogle modeller har også et udvidet ventilationssystem, så hjelmen stadig er behagelig at have på under hårde træninger eller på varme sommerdage.

Find også ridehjelme med glimmer og Swarovski®-krystaller

Ønsker du en ridehjelm med ekstra wow-effekt, der uden tvivl vil imponere folk, bør du tage et kig på vores ridehjelme med glimmereffekt. Vi forhandler nemlig et udvalg af ridehjelme med glitter og krystaller. Du kan bl.a. få ridehjelme med sort glitter på fronten, der giver hjelmen et ekstravagant udtryk.

Skal det være ekstra luksuriøst, har vi også ridehjelme med Swarowski-krystaller på den forreste del af hjelmen, som giver et fantastisk glimt og masser af blikfang. Du kan endvidere vælge mellem krystaller i flere farvenuancer, bl.a. navy, antracitgrå eller brun. Mere eksklusivt bliver det ikke, og din hjelm vil med garanti være den flotteste på ridebanen!

Bliv klædt på til næste ridetur med Rytterstuen

Foruden ridehjelme forhandler vi hos Rytterstuen også et stort udvalg af øvrigt ridetøj og udstyr til den kvalitets- og modebevidste rytter. Dette inkluderer både ridebukser, ridestøvler, stævnetøj og meget andet beklædning, som du kan bruge både i stalden eller blot som hverdagstøj. Derudover har vi selvfølgelig også alt, hvad du har brug for til din hest, såsom sadler, dækkener og trenser.

Med vores store og alsidige sortiment af kvalitetsrideudstyr og -tøj kan du helt sikkert finde noget, der matcher dine behov. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte vores kompetente medarbejdere på tlf. +45 28 77 74 41 eller via vores mail info@rytterstuen.com. Husk at du får både fri fragt ved køb over 500 kr. samt hurtig levering, når du handler online.