Samshield Shield'Rup Black Chrome

Teknologisk og innovativ stigbøjle i flot design

Lagerstatus: På lager

2.250,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Passioneret af teknologi og innovation og drevet af en passion om at tilbyde de mest performing produkter, har Samshield besluttet at skabe en stigebøjle ud fra real evolution herunder sikkerhed, formalitet, komfort, performance og design: the Shield'Rup.

Shield'Rup stigbøjlerne er fremstillet med en forstærket bøjle, der er fremstillet i materialet aernautic aluminium med stålforstærkning. Dette modvirker vindmodstand, hvilket betyder at bøjlen holder formen helt selv når stigebøjlen er åben i sikkerhedsposition. Den udvendige side af Samshield stigebøjlen kan åbne sig i tilfælde af tryk under styrt, og på den måde risikerer man ikke at foden kan sidde fast. Yderbøjlen kan åbne sig 180 grader, hvilket øger muligheden for at komme fri af bøjlen. Efter "udløsning" lukkes stigbøjlens yderside automatisk med magnet. 

Derudover er trædefladen designet med en bestemt vinkel, så den hjælper med at holde foden i korrekt position og hjælper derved til at aflaste knæ og hofter. Trædefalden er desuden udviklet med godt grip, så det er lettere at fastholde foden på det rette sted. 

Stigebøjlens top er desuden vinklet så stigebøjlen er lettere at træde ind i.  

Disse stigebøjler fåes i 6 forskellige farver, der alle er godkendt til både spring og dressur.

One size.